[femusk] Moznost za rabota

Skopje Office skopje at linkplus-it.com
Wed Jul 13 18:57:42 UTC 2016


Здраво,

Linkplus распишува конкурс за вработување на 2 Intermediate/Senior Front
End девелопери кои ќе имаат можност да работат на софтверски проекти со
клиенти од Канада на веб апликации за авио индустријата.

Работата ќе се врши во канцелариите во Скопје, ГТЦ (Кеј 13 Ноември).
Нудиме конкурентни услови, флексибилен распоред/место на работа и прекрасна
работна атмосфера.

Испратете ваше CV на

skopje at linkplus-it.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/front-end/attachments/20160713/0abf10b6/attachment.html>


More information about the Front-end mailing list