<div dir="ltr"><div>Здраво,</div><div><br></div><div>Во вторник,10. мај, е мајската фронт-енд средба во Хаклаб и има отворен слот за дизајн тема. </div><div>За инспирација за тоа што би можело да се презентира погледнете ја листата со идеи на крајот на <a href="http://piratepad.net/yyU20gfYrf">документов</a>.</div><div><br></div><div>Останато на програмата е: </div><div><ul><li>React lifecycle methods and DOM manipulation - За малце по advanced, но сепак корисни React ствари. Ќе презентира Дуле.<br></li></ul></div><div><br></div><div>Се гледаме!<br><br>Поз,<br>Ана</div></div>