<div dir="ltr"><br>убаво ќе биди денес, <div>можеби дури и доцна, </div><div>да се најави настанот, </div><div>па и со само еден презентер.</div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">2016-05-04 14:35 GMT+02:00 Ana Risteska <span dir="ltr"><<a href="mailto:a.risteska@gmail.com" target="_blank">a.risteska@gmail.com</a>></span>:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr"><div>Здраво,</div><div><br></div><div>Во вторник,10. мај, е мајската фронт-енд средба во Хаклаб и има отворен слот за дизајн тема. </div><div>За инспирација за тоа што би можело да се презентира погледнете ја листата со идеи на крајот на <a href="http://piratepad.net/yyU20gfYrf" target="_blank">документов</a>.</div><div><br></div><div>Останато на програмата е: </div><div><ul><li>React lifecycle methods and DOM manipulation - За малце по advanced, но сепак корисни React ствари. Ќе презентира Дуле.<br></li></ul></div><div><br></div><div>Се гледаме!<br><br>Поз,<br>Ана</div></div>
<br>_______________________________________________<br>
Front-end mailing list<br>
<a href="mailto:Front-end@lists.softver.org.mk">Front-end@lists.softver.org.mk</a><br>
<a href="https://lists.softver.org.mk/listinfo/front-end" rel="noreferrer" target="_blank">https://lists.softver.org.mk/listinfo/front-end</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br><div class="gmail_signature">Се читаме (Se chitame).</div>
</div>