[Mozilla] утре бидете на ФИНКИ во 8 наутро

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri May 9 15:25:39 UTC 2014


2014-05-09 17:24 GMT+02:00 novica <novica at on.net.mk>:

> и дали сите што сме ние имаат мозила / фајрфокс маичка? (да си носат? )
>

немам
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140509/97f8299a/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list