[Mozilla] активности после настан

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue May 13 14:23:38 UTC 2014


> ок. поправив по забелешките. видете:

Мене ми изгледа ок. Нека видат и другите, па кажете ко ќе може да
праќам мејлови. Проблемот со адресите @outlook.com и @hotmail.com уште
постои, така што на тие луѓе би им испратил мејл од лична адреса, со
некоја од адресите @mozilla.mk во CC.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Professional

■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://www.nicer2.com/abouthttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


On Tue, May 13, 2014 at 12:24 PM, novica <novica at on.net.mk> wrote:
> ок. поправив по забелешките. видете:
> https://docs.google.com/a/slobodensoftver.org.mk/forms/d/1e4ntHNsgwMqNeAMKrY85mnNBRPJNR6U8LqLI6hmCaps/viewform
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla


More information about the Mozilla mailing list