[Mozilla] активности после настан

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue May 13 15:52:41 UTC 2014


>> ок. поправив по забелешките. видете:
>
> Мене ми изгледа ок. Нека видат и другите, па кажете ко ќе може да
> праќам мејлови. Проблемот со адресите @outlook.com и @hotmail.com уште
> постои, така што на тие луѓе би им испратил мејл од лична адреса, со
> некоја од адресите @mozilla.mk во CC.

како ги праќаш тие мејлови?
можно е да треба да се подеси нешто на мејл серверот/или на домејнот.
Можда SPF?


-- 
damjan


More information about the Mozilla mailing list