[Mozilla] септемвриска средба?

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu Sep 4 09:29:08 UTC 2014


Јас ќе можам тек на крај на месец, нема да бидам во мк.
23ти да речеме. Имам и новости за тоа што планиравме.

Поздрав,
Ана


2014-09-03 17:13 GMT+02:00 Goran Petkovski <goranmk20 at outlook.com>:

> Jas mozam posle 10-ti, vas koga vi odgovara?
>
> Pozdrav,
> Goran
>
> ------------------------------
> From: paloskimarko at hotmail.com
> To: mozilla at lists.softver.org.mk
> Date: Wed, 3 Sep 2014 12:10:53 +0200
> Subject: Re: [Mozilla] =?iso8859-5?b?4dXf4tXc0uDY4drQIOHg1dTR0D8=?=
>
>
> Здравоо,
>
> Може средба, таман и плановите и идеи за студент клубот да споделам, а и
> да се видиме :))
> Кога можете?
>
> Поздрав,
>
>
> > Date: Mon, 1 Sep 2014 18:53:10 +0200
> > From: novica at on.net.mk
> > To: mozilla at lists.softver.org.mk
> > Subject: [Mozilla] септемвриска средба?
> >
> >
> > Здраво на сите,
> >
> > Има ли расположение да правиме средба месецов?
> >
> > Дали имаме нешто ново од минатиот пат што се договаравме?
> >
> >
> > --
> > ннвц
> > _______________________________________________
> > Mozilla mailing list
> > Mozilla at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
> _______________________________________________ Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140904/00f8d91e/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list