[Mozilla] Недовршени активности во врска со буџетот на хакатонот

novica novica at on.net.mk
Tue Sep 23 10:18:06 UTC 2014


> Novica, ne ti ja svakjam matematikava ali aj poveli.

> http://prntscr.com/4pi7f6


Јас конвертирава на https://finance.yahoo.com/currency-converter така
што може тоа не е најточно. Се извинувам ако е така. Моја грешка.

-- 
ннвц


More information about the Mozilla mailing list