[LUG] За собир

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Mon Dec 7 22:09:34 UTC 1998


Мене не ми одговара, при бидејќи сум на работа втора смена. Сега што 
правиме, а? :-) Ништо, нема да можам да дојдам. Ама мојот дел од 
финансиите потребни за регистрација ќе ги испратам по Уфо или по Игор. 
Дајте стварно да оформиме група за локализација, Mozilla чека. 
Регистрирани сме како developers, и треба да се седне и да се преведува. 
  Има многу добар преведувач (http://www.mozillatranslator.org).

Поздрав,
Ацо

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list