[LUG] Emacs Упатство - Превод

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Thu Aug 8 16:18:37 UTC 2002


Пред некое време собрав Упатство за користење на Emacs од сајтот на ИБМ
мислам. Ако сака некој да го му го пратам на превод за на сајт нека пушти
reply.

ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list