[LUG] Re: [LUG] Еве HDD

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sat Aug 10 14:09:21 UTC 2002


за ftp.linux.net.mk...
требаше да дојдеш на собир, одсега доаѓај. :)

ufo


Georgi Stanojevski wrote:

>На чет, 01 авг 2002, Ангов Арангел напиша:
>
>  
>
>>Се нудиш да најдеш подобра понуда или можеби пак да најдеш HDD ?!
>>    
>>
>
>Абе луѓе, зашто ви е хард диск!!!???
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list