[LUG] HDD

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Fri Aug 9 21:23:05 UTC 2002


>
> Високо квалитетен е. :))
>
Аха да :) И новиот албум на пеперс и претходниот на Џеф Бек исто така беа
"квалитетни". Гледам јас дека хард диск не се согласувате да се купи, дај
нека се зааргати некој на сајтчиња попут free50megs.com. А..зашто ни е..
епа.. покрај конзистентната 24/7 врска која ни јас неам појма кој ни ја
обезбедува, недостасува storage за да сервисите ги збогатиме со уреден ftp
сервер(Осекам ќе избие куршлус даемон кога кје бираме).

Инаку: 30ЕУР за нова десетка, 60ЕУР за нов maxtor 40gb, башка уредно свиткан
у антистатик хартија го даваат :). Фонд да се формира и финансов сектор,
свикајте конзилиум и да се решава овој проблем, децу опекли за фрее пенгуин
пр0н :)_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list