[LUG] Bonanza

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Mon Aug 19 13:46:14 UTC 2002


Хауди партнерс,
Абе ...да отворам ја еден Салун на листава. Со бартендер (Уфо) и
пијанист(Јас) и еден единствен црн каубој што пие виски(Пак Уфо). И онакви
прашливи топки да се тркалаат а? Листава е запустен тексашки град у индиска
провинција. Што бива со хард дискот? Кој ќе даваше 30 евра за десетка?
Предлози за содржина? Нареден состанок? Проекти покрај гномк?
Пињауууууууууу!


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list