[LUG] Linux Sobir #2

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Mon Aug 19 16:53:11 UTC 2002


Абе Парк, нема баш кај да седнеш 30 луѓе, освен на трева, а тоа мислам дека
не е баш соодветно. Ако не ви се допадна Penguin Pub дајте друго предлог
место...

ufo

> Еве реагирам одма. Датата не е важна. Само нека биде парк.
>
> --
> Новица


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list