[LUG] Linux Sobir #2

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Mon Aug 19 17:15:30 UTC 2002


Епа еве ако се сложите јас ќе средам за 30 луѓе во Паб, може?

ufo

> > Абе Парк, нема баш кај да седнеш 30 луѓе,
>
> Па и во Паб не можеш.
>
>
> --
> Дамјан_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list