[LUG] Sobir

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Wed Aug 28 13:00:01 UTC 2002


	А некој конечно да кажеше, кога, каде и у колку саат треба да биде тој
легендарен собир?!?!!?

Или пак ке остане само како митска замисла на УФО?
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list