[LUG] До каде е работата

Georgi Stanojevski glisha at bagra.net.mk
Thu Dec 5 18:49:30 UTC 2002


На чет, 05 дек 2002, direktor напиша:

> Бев поканет, и нормално слушав разни глупости за Што ни фалело во
> државава. Пред крај стана еден типац од агенција за државни службеници и
> се испофали дека единствено тие во државав имале целосно лиценциран
> софтвер.

Беше и багра поканета, требаше да одиме ама да збориме за ОССМ. Ќе
бевме посилни, се заебавме. :(

Инаку браво!!! :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list