[LUG] FW: FW: Windows u nekim scenarijima jeftiniji od Linuxa, tvrdi IDC

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Dec 5 21:00:31 UTC 2002


Дајте сабота ајде попладне нека биде за да се договориме околу маратонот 
пошто изгледа ќе почне наредниот петок. Недела ќе ви биде слободна за да 
завршите некоја работа околу организацијата на маратонот. Речник мора! 
Новица донеси го тој од Оксворд речникот ако го имаш ако не дај да го 
најдеме од некаде.

Сајт ќе ни прават Златко и Стојмир а за домејн ќе треба да се 
договориме. Сабота попладне, некаде 16.00 за да останеме барем 2 саата 
да договориме што како. Предлагам да ја искористиме страницата за 
пријавување за Linux Собир што беше користена летоска, за таму да можат 
луѓе да се пријавуваат за маратон. И ваљда ќе треба некоја селекција да 
се изврши од тие што ќе се пријават од надвор(што не се членови на 
организацијата). Банерче ќе пробам да направам јас ама не е лошо да има 
две три варијанти па пробајте нешто да направите околу тоа. Ќе стаиме на 
багра, на Linux.net.mk и на уше неколку сајтови и готово...

ufo_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list