[LUG] http://www.mksoftver.org/ossm/

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Dec 9 02:30:15 UTC 2002


http://www.mksoftver.org/ossm/

Доколку не забележавте во претходниот емаил - сега за сега има скоро 
ништо, но очекувајте додека не помине маратонот да нема нешто.


И да, ќе го биде како www.oss.org.mk во иднина :_))-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list