[LUG] Banneri za maratonot

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 9 11:46:53 UTC 2002


Ок се банерите само тој плавиот мислам дека не чини она "Take part in 
the Revolution!" бољи би било "Be part of the revolution!" или "Join the 
Revolution!" (уше подобро ова). Среди го плавиот и мислам дека може да 
идеме со него, само нека пишива уште нешто некаде "Преведувачки 
Маратон!" или "кликни да се пријавиш"... и праќај после на листа да го 
лепиме по сајтови. Уште нешто... Има сајтови што неможат да стават банер 
горе па ако не ти е тешко направи и такво едно малечко за од страна ко 
што имаш напраено за linux.net.mk за на Ајвар. Ја напраив некои 
интересни банерчиња ама ме мрзи да ги досредувам сега па коа видов дека 
има други не ми се отвараат ич. :)

ufo

Ivan Stojmirov wrote:
> Sklopiv nabrzinka 2-3 banerchinja za maratonot.
> Eden flash i dva gif.
> 
> Videte, pa ako ima nekoj zabeleshki, idei, neka kazhe, ili odma da mu pratam
> psd.  :-)
> 
> http://www.linux.net.mk/ossm
> 
> 
> 
> --
> Stojmir
> 
> 
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
> 
> _______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list