[LUG] http://www.mksoftver.org/ossm/

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 9 15:19:35 UTC 2002


Па и ја мислев да го спомнам ова, а договорот не паднал праевме муабет 
онака само. Него да видиме другите што ќе кажат?

ufo

Georgi Stanojevski wrote:
> На пон, 09 дек 2002, Zlatko Trajceski напиша:
> 
> 
>>И да, ќе го биде како www.oss.org.mk во иднина :_))
> 
> 
> A www.slobodensoftver.org.mk kako CNAME? Ili padna vekje 
> dogovorot?
> _______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list