[LUG] maraton!

Danko Ilik danko at on.net.mk
Tue Dec 10 08:25:31 UTC 2002


> Еј, а пот фајловите ги обезбедивме ли?
>
> Данко, линк до пот фајловите од кде?

Ќе ги донесам.

> Ристе-(Стојмир сврти се и прашај го) за опен офис!

Видовте ли за Оупен офис како стојат работите?


-- 
D.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list