[LUG] Re: [LUG] Maraton конечни резултати

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Dec 16 21:23:56 UTC 2002


Дај утре нека дојде некој да режнеме се од хдд-то на цда и да ги стаиме 
сите фајлови има 6,4ГБ хдд кај атко инсталирано (го однесов конечно).

ufo

danko at on.net.mk wrote:
>>http://www.linux.net.mk/ossm/files
> 
> 
> A kade se KDE fajlovite???
> Se nadevam deka ne se zagubeni... :-(
> 
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
> 
> 


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list