[LUG] Re: [LUG] Maraton конечни резултати

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Dec 17 00:21:04 UTC 2002


На пон, 16 дек 2002, Арангел Ангов напиша:

> Дај утре нека дојде некој да режнеме се од хдд-то на цда и да ги стаиме 
> сите фајлови има 6,4ГБ хдд кај атко инсталирано (го однесов конечно).

?

А зашто на цедеа да ставаш? Однеси го хард дискот!
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list