[LUG] Uste edno Sefte

Дарко Стојчев atom1c at linux.net.mk
Wed Jul 10 00:14:06 UTC 2002


Од сефте не се живее! План да видам тука, куќен ред, шо ќе се работе, под
синдикат ли ќе бидеме, кој ќе трча по пиво на собири :) Другове ја задутре
на одмор кинисувам така да, докај почетокот на август ... ќе можете и без
мене. Ајде се за арно нека е

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list