[LUG] lista na useri

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Fri Jul 12 12:37:14 UTC 2002


Во својата последна порака, Damjan Georgievski напиша:

| > Абе листа на сите пријавени не добив?
| 
| Абе имаш на http://lists.linux.net.mk/mailman/roster/lug

Абе, а на њуз и на веб да се пише за листава па тие што не се
привјавени, а би сакале, да го сторат тоа...?


-- 
Новица

Question Authority Think For Your Self
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list