[LUG] sreda

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Nov 5 19:16:53 UTC 2002


Јас сум зафатен утре, ако може некој да ме замени од 08.00 до 13.00 нека 
се договори со Златко.

ufo

Stojcev Darko wrote:

>само што разбрав дека уфо и злате се утре. Пардон на пост.
>
>
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list