[LUG] sreda - upraven - gosti - pari

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Mon Nov 11 21:08:04 UTC 2002


Во својата последна порака, Damjan Georgievski напиша:

| нема доволно место ни во едното ни во другото.
| 
| BTW - седиштето не ли е оспособено за собири?


Предлог чланарината да биде само 300. 600 е многу па и на две рати.

Предлог место: Чех, ми кажаа дека имало големи маси или кафана Лав/Љуц - ќе
споиме маси.

-- 
Новица

Question Authority Think For Your Self
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list