[LUG] ssm-registracija-dokumenti

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Nov 13 19:40:47 UTC 2002


http://www.mksoftver.org/lug/ssm-final.zip (Њорд документи)

Некој да го испечати ова за утре. 

Ова се финалните документи кои ќе идат во суд. Утре ако некој го 
испечати да се потпишеме и во петок носам. Ако собереме пари 
т.е. :)

Пишете си кој да не се повтарате, или па никој да не го испринта.

п.с. Го земав барањето од г-динот министер Дарлишта инаку. Сега сме
Организација Слободен Софтвер Македонија... она Организација не е во името
но сепак сме организација, и кој сака ќе си го вика така, кој сака само
ССМ. :)  

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list