[LUG] za maratonot

Danko Ilik danko at on.net.mk
Sun Nov 17 19:12:34 UTC 2002


Треба многу добро да се организира и да се оптимизира бројот и
распоредот на луѓето. Маратонот е супер за quickstart за луѓе што немаат
преведувано.

Бидејќи имам многу преведувано (а имаме и пристап до КДЕ CVS-то) мислам
дека можам да помогнам околу организирањето... ама тоа е боље по телефон
(458579)
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list