[LUG] kupiv IDE kabel

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Nov 20 14:40:32 UTC 2002


Компјутер има кабел веќе два дена. Александар купи. Пишав на лсита дека 
он ќе купи зашто и ти си купил?

ufo

Zlatko Trajceski wrote:

>On Wed, 20 Nov 2002 00:52:29 +0100, you wrote:
>
>  
>
>>>154 ден. vo Loging Elek.
>>>
>>>
>>>      
>>>
>>OK. Donacija ne treba (anymore)?
>>    
>>
>
>Па не - иако добро би дошло за HDD и CD-RW да ги ставиме на различен
>IDE канал како мастери.
>
>бтњ - сакав денес да поминам до кај тебе на работа ама ненајавен да
>дојдам и да речам - дај кабел! - не ми изгледаше баш најправилно :_))
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list