[LUG] VAZHNO REGISTRACIJA

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Fri Nov 22 13:45:07 UTC 2002


копијата од стојко е кај мене

а за глеанје како казете вие  . .  викендов не се работи така да сум
фрај :)

On Fri, 2002-11-22 at 14:10, Georgi Stanojevski wrote:
> Вака, да не ви се јавувам на сите.
> 
> Тие што се оснивачи, Савиќ, Златко, Дамјан, Васко, Ивс, Стојмир, 
> Игор, Николовски, Стојчев да си ги ископирате личните карти и да ми ги
> дадете!
> 
> Кажите до понеделник кога да се видиме и каде? 
> 
> Стојмир немој да си отишол во Штип ќе те тепам, без да ја оставиш на некој
> копијата.
> На Дасп ќе му ја земам јас.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list