[LUG] Кретен

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Nov 27 16:08:29 UTC 2002


Кој кретен сум, погрешно сум го подесил kmail-ов - цело време праќам 
со погрешна адреса и се чудам зашто не ми стигаат моите mail-ови.

а да не зборам што погрешно сум си го напишал и името :)

АДМИНИСТРАТОРУ ќе ги пуштиш пораките што ти чекаат approval или да ги 
препратам?
-- 
Дамјан

           Loose bits sink chips.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list