[LUG] Server maintenance

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Oct 4 11:00:46 UTC 2002


На пет, 04 окт 2002, Darko Atkovski напиша:

> e vaka sea, za Glisha...

Да, точно. Јас бев мртов сериозен во мината порака се со цел да ве навредам
и омаловажам тоа што го работите. :-(

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list