[LUG] Server maintenance

Darko Spasovski darkos at mt.net.mk
Fri Oct 4 19:30:35 UTC 2002


> |Да, точно. Јас бев мртов сериозен во мината порака се со цел да ве
навредам
> |и омаловажам тоа што го работите. :-(
>
> Глиша, магаре ниедно ;-)

Мене ми се чини, или некои од поракиве на mailing листава се губат во
непознат правец? На пример, поракава на Глиша не ја добив, а ниту таа
претходната која ја спомнува.

Дарко

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list