[LUG] До кај сме?

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Tue Oct 8 16:48:59 UTC 2002


> 
> 2. Името неможе да биде СС-Македонија...мора согласност некаква од 
> Министерството за Правда ако сакаме Македонија да стои...сеа ќе биде само
> Слободен софтвер освен некој ако има желба да брка таа работа?

епа значи сепак "Организација за Слободен Софтвер" :)-- 
Дамјан

ISP techs know most computer problems are PEBKAC. 
  (Problem Exists Between Keyboard And Chair)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list