[LUG] Re: [LUG] Re: До кај сме?

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Thu Oct 10 16:09:55 UTC 2002


>
> Јас нема да бидам тука викендов.
> Може после недела?
>

И јас викендов сум зафатен (ќе компајлирам пиперки и ќе си ја чистам
одајата). После недела?
Btw ако сака некој gcc -o од пиперките да спремам тегла за на седница.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list