[LUG] За собир

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sat Oct 12 13:05:12 UTC 2002


Порано во 18.00 максимум, мене ми одговара па сеа кажите 18.00 или 19.00?

ufo

Darko Spasovski wrote:

>Mene mi odgovara, duri ako moze i malku porano (jas sum do 16:00 na
>rabota, do 19:00 ke treba da se muvam niz Skopjevo bez vrska) -
>normalno, ako na drugite ne im e problem.
>
>Mestoto za sostanok e isto - Pingvin Pub. Taka?
>
>Darko
>
>  
>
>>-----Original Message-----
>>From: lug-admin at lists.linux.net.mk
>>[mailto:lug-admin at lists.linux.net.mk] On Behalf Of Ангов Арангел
>>Sent: Saturday, October 12, 2002 1:48 AM
>>To: lug at lists.linux.net.mk
>>Subject: [LUG] За собир
>>
>>
>>Ви одговара ли Понеделник во 19.00, ни рано ни касно пошто
>>претпоставувам на работа сте од сабајле па би завршиле некаде
>>до 21.00.
>>Ќе треба да се донесат по 150-200 денари од човек за да се платат
>>судските трошоци поврзани со регистацијата на организацијата, да
>>продискутираме нешто околу самеот на Невладини Организации и нашиот
>>евентуален настап на него и барем да се поделиме во групи за
>>да може да
>>почне групата за локализација со работа со цел да имаме нешто
>>повеќе за
>>покажување на саемот.
>>
>>ufo
>>
>>P.S. реагирајте побрзо за да знаме дали одговара понеделник во 19.00
>>    
>>
>
>
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list