[LUG] lichni karti

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 15 12:47:12 UTC 2002


За следниот собир, тие што ми дадоа адреси(оснивачите) треба да 
донесат и копии од личните карти (не мора заверени или бутур) само 
обична копија.

Тоа е све. Се друго ни е ок, уште тоа потврдата од министерството за правда
и ќе можеме да ги дадеме документиве на регистрација.


Значи кога можете да се видиме за чланарина да си платите, да се потпишеме
и тоа...
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list