[LUG] lichni karti

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Oct 15 15:51:56 UTC 2002


Darko Spasovski wrote:
> On Tue, 2002-10-15 at 14:47, Georgi Stanojevski wrote:
> 
>>За следниот собир, тие што ми дадоа адреси(оснивачите) треба да 
>>донесат и копии од личните карти (не мора заверени или бутур) само 
>>обична копија.
> 
> 
> Pod kopija se misli na foto-kopija, taka?

Да - најверојатно :_)


> 
> 
>>Значи кога можете да се видиме за чланарина да си платите, да се потпишеме
>>и тоа...
> 
> 
> Clenarinata e 10 evra, t.e. 600 denari???
> 

Да - тоа е годишна членарина.
-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list