[LUG] lichni karti

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Tue Oct 15 16:19:37 UTC 2002


> | Да - тоа е годишна членарина.
> 
> Многу е, пола од тоа. Сиромаштија владее, што си мислите?

не е многу, годишно е тоа.
тоа е 50 ден месечно, 1,666 денари дневно.

Е сега многу ќе биде ако ништо не се прави со парите.
За почеток пари ни требаат за регистрацијата - за после ќе треба да се
испланира што со парите пред да се зимаат.


-- 
Дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list