[LUG] test

Vasko Mitanov vaskom at freemail.com.mk
Mon Sep 16 20:57:23 UTC 2002


Задњи пут :-)

Член 45: Мислам дека многу директно е спомната ЕУ, треба поопшти надворешни
извори на пари да се наведат, ко на пр. Странски здруженија и фондации, Еу и
сл...


Член 48: три потписи, малце ми делуваат 2Поздраф
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list