[LUG] Statut

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Tue Sep 17 20:13:14 UTC 2002


> Еве го во .html, во ISO кирилица. Без оној бог да чува МAC C Sњiss фонт.

хех фала богу, баш сакав и јас да го средам ама не знаев како да го
отстранам shity word HTML-от.

Сакам да препорачам нешто.

Microsoft имаат една изрека (не дека се придржуваат до неа 100%):
	We eat our own dogshit.
Односно внатре во компанијата користат само нивни софтвер 
(освен ако не постои).

Мислам дека една ваква организација, ќе мора да се придржува до истото
правило. Во спротивно никој нема да ја свати организацијата сериозно.

Доколку имате некои конкретни проблеми за да го постигнете тоа можете
слободно да се посоветувате или на news или на mail-листава.
-- 
Дамјан

      Whoa...I did a 'zcat /vmlinuz > /dev/audio' and I think I heard God...

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list