Одговори: [LUG] statijata vo dnevnik

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Tue Apr 22 09:55:53 UTC 2003


savica at mt.net.mk wrote:

>Добро е ова!
>
>"Опен Офис" работи сосема нормално во "Widows", исто како и во "Liux", 
>а документите создадени во "Microsoft Office" ќе може да се отвораат 
>во "Опен Офис" и обратно - вели Златко Трајчевски од невладината 
>организација "Слободен софтвер Македонија".
>
>А можеле и линк да стават!
>
>Друго нешто. Ми се јави еден дечко од Прилеп (Снајпер го памти - на 
>него му шитнавме две маици на саем :-) и сака ССМ да одржи како некое 
>предавање за Liux , пардон Линукс и презентација на оОо на македонски. 
>Тој доби копија од оОо, и ја распространил таму и ми пренесе позитивни 
>вибрации... :-) овај зборови. Рече дека простор ќе ни бил обезбеден, 
>како и компјутер. Исто така, тој пратил некој мејл на 
>info at slobodensoftver.org.mk ама не добил одговор. Се вика Марко 
>Иваноски, домашен тел му е 048420501, а моб 070741385. Бара и Мandrake 
>9.1 ама ќе средам јас тоа со Ufo (така Ufo :-) 
>
>--
>Turn that damn noise down! Go to yellow alert!
>
>
>
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
>  
>
Јас сум за. . . . .ако е тој дечкото што мислам дека е  . . беше ептен 
позитивен

Во секој случај . . мислам дека не смееме да пропуштиме ниедна можност 
за презентација и промовирање.

Така да договарајте нешто . .  и кажете кога би се одржало тоа и идеме, 
јас сум дефинитивно за и би рекол доколку е можно тоа
да го направиме да биде во неработен ден (пр некоја сабта) или пак ептен 
подоцна попладне (после работа да може да се стигне до прилеп)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list