gdm превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 22 16:35:11 UTC 2003


Мислам дека е повеќе од пола, да не го допреведуваш? :)


Новица Наков wrote:

>Го имате преведено, а гномаши? :)
>
>
>  
>


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list