офис и скиптичка

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Tue Apr 22 21:32:38 UTC 2003


Абе, може некој што го прочил офисот да проба да направи некоја скрипта за 
конверзија од yuscii во iso-5/utf-8 кирилица. Нешто како lskonvertor-от на 
логин системи. Ај работете. :)


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list