Cestit praznik

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 30 10:06:00 UTC 2003


Тоа ufo што ти ги продал тебе "ЦД-ата" 250 денари нема никаква врска со 
организацијата.

Иначе ССМ не смее да продава цд пошто е непрофитабилна невладина 
организација, што води до тоа дека ти си ги купил цдата од ufo и си ги 
платил цдата на ufo. Софтверот истотака е слободен за симнување од 
Интернет, па можеш да си го симнеш и да ги изрежеш. Ако примети ние 
бесплатно снимавме и цд-а таму, можеше да си донесеш 3 цда и да ти го 
снимиме. Претпоставувам дека го зема од мене пошто претходно ми го 
нарача а и рече дека се брзаш.

PS не јадам гомна, да кажеше дека немаш пари и онака ќе ти ги дадев цдата :)


Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software wrote:

> Не окривувам никој, бидејки кога јас земав Redhat 9.0, ufo ми рече, 
> 250 денари ако имаш ако не здравје, што значи дека ми даде шанса да 
> бирам, ама...пак не ми е јасно. И ако љуфнав место за прашување, 
> извинете...
>

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list