Makedonix?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Aug 14 14:56:40 UTC 2003


Ivan Stojmirov wrote:

>
> Ај разбркајте и вие по тоа мозоците и дајте некој предлог.
>

А што фали на Македоникс? Јас сум за ова.

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list