Makedonix?

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Thu Aug 14 13:21:23 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

>>Ivan Stojmirov wrote:
>>    
>>
>>>Ај разбркајте и вие по тоа мозоците и дајте некој предлог.
>>>      
>>>
>>А што фали на Македоникс? Јас сум за ова.
>>    
>>
>
>малце е кич
>
>
>  
>
многу е кич!

-- 
- BIG FIDO?
- "Yes?"
- HEEL.
(Men at Arms)


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list