OpenOffice toolbar ikoni

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Aug 15 08:13:34 UTC 2003


На kdelook.org се појави мала скрипта со која можете да ги смените 
default иконите од toolbar-от.
Можете да бирате помеѓу неколку попознати сетови на икони (gorilla, 
aqua, nuvola).

Еве како тоа изгледа:
http://penguin.linux.net.mk/stojmir/OOo_1.png
http://penguin.linux.net.mk/stojmir/OOo_2.png
http://penguin.linux.net.mk/stojmir/OOo_3.png

Moже да се симне овде:
http://www.kdelook.org/content/download.php?content=7131

Би можеле македонската верзија на OOo да ја испорачуваме со некој од 
овие сетови. Многу се шизички.
-- 
The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink
what you don't like, and do what you'd rather not.   -- Mark Twain

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list